1. Bril afstellen

Wij hebben deze trainingskoffer met zorg voorbereid zodat je direct aan de slag kunt. Toch is een dubbelcheck fijn… is de koffer compleet? In de gele koffer voor je zit een Virtual Reality-bril, een USB-C oplader, reinigingsset en hygiënische VR-maskers.

  • Controleer de bril: Haal de bril uit de koffer en controleer of hij past. Houdt de bril voor je ogen en trek de hoofdband achter je hoofd. Je kunt de grootte iets bijstellen als de bril van je hoofd afzakt. Past ‘ie? Zet hem weer af en vervolg de stappen.
  • Reinig de glazen als ze vettig zijn: spray de vloeistof op de microvezeldoek (niet op de brillenglazen) en maak de glazen voorzichtig schoon.

2. Zoek een plek

De beste VR-ervaring heb je wanneer je voldoende ruimte hebt om om je heen te kunnen kijken. Kies bijvoorkeur een bureaustoel of kruk met de mogelijkheid om te draaien en plaats deze minimaal 1,5 meter van tafels en ander meubilair.

3. Durf te zien

Zijn er meer collega’s die de training van volgen? Gebruik dan een van de hygienemaskers. Je kunt de rubbers van de bril ook reinigen met de vloeistof en een theedoek, spuit de vloeistof altijd op een doek.  

Klaar voor? Zet de bril aan door de AAN/UIT-knop twee seconden ingedrukt te houden. In beeld verschijnt ‘Pico’ en enkele seconden later start de training. Je hoeft nu alleen nog de hoorbare instructies te volgen. Hoor je niets? Linksonder op de bril vind je de volumeknoppen.

Na de training

Uitzetten

Je kunt de bril uitzetten door de AAN/UIT-knop twee seconden ingedrukt te houden.

Opladen

De batterij van de VR-bril gaat zo’n 2 uur mee. Opladen kan met de meegeleverde USB-C kabel en stekker. Het opladen duurt een uur.

Schoonmaken

Heb je een hygienemasker gebruikt? Dan kan een volgende collega met de bril aan de slag. Maak anders de rubbers van de bril schoon met de vloeistof en een theedoek.

Kom je er niet uit? Bel 085-0180188 of mail helpdesk@achterdevrdeur.com

Contact

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085-0180188